Kvalitets fødevare i Sønderjylland ud til køkkenfolket.


I ventetiden -udviklinger vi nyt.
Når Gastro Danmark igen køre fra perronen , kommer der nye fødevare produkter fra dit lokalområde med på 1. klasse. Mange små fødevare producenter har nemlig brugt ventetiden fornuftig og udviklet rigtig mange ny spændende produkter, følg med på www.madeinsonderjylland.dk her i foråret 2021 hvor vi fortæller om nye Gastro oplevelser i det Sønderjyske.
Med venlig hilsen
FoodLocal.dk

Kvalitets fødevare i Sønderjylland ud til køkkenfolket.

Kvalitets fødevare i Sønderjylland ud til køkkenfolket.

Vi ønsker at fremme dine produkter over for restauranter og kantiner i Sønderjylland. Der opstår i disse år mange lokale aktiviteter for og med de lokale produceret produkter – det er jo dejligt – men ofte er det svært at sælge en mængde der indbringer den nødvendig omsætning, det er her jeg gerne vil gøre en indsats for at i/du kan sælge mere til restauranter og kantinedrift. Respekt for at den lokale butik der sælger dit produkt men ærligt, for at kilo bliver til tons skal der mere gang i salget af dit produkt. Respekt for de kokke der ikke har tid og muskler til at opsøge dig - men super øv at de så vælger at ringe til den letteste løsning med de samme store caterings leverandøren som har været på marked for kantine og kokke i årtier – her er meget lidt af det lokale !

Fakta er at mange køkkenfolk ganske enkelt ikke kender jeres produkter, derfor kommer her et tilbud jeg håber du/ i tager imod og ja det er ganske gratis – giv os lov til at reklamerer for jeres produkter på vores hjemmeside. Siden er klar www.madeinsonderjylland.dk  og vi vil servicere med nye indlæg fra jer samt fortæller jeres historie.

De første på siden kan ses fra april 2021

For at være med : send info ( evt. logo og tekst evt. fra hjemmeside som vi må bruge ! ) tilSyd@foodlocal.dk

Jeg tror at Sønderjylland står stærk sammen , og at vi på fødevareområdet kan markere os meget mere over for køkkenfolket , måske kan vi sammen skabe noget nyt ved fælles informations- og vidensdeling.

Med venlig hilsen

Preben Thorsen

www.madeinsonderjylland.dk